Aan het werk

  • interieurontwerp
    totaalontwerp interieur kantoor

Totaal ontwerp voor een nieuw in te richten kantoor voor Geomares publishing, een uitgeverij voor tijdschriften. Een prachtige kans om hun gehele kantoor in te richten passend bij hun bedrijf en de gewenste uitstraling. Als eindresultaat een praktische indeling met logische verhoudingen waarin hun bedrijfssfeer en product optimaal naar voren komt.

LEES MEER
LEES MEER
CONCEPT UITWERKING

Een interieur met een moderne sfeer waarin de sfeerbeleving het het bedrijf Geomares publishing optimaal naar voren komt. De kleuren wit, zwart, grijs en rood vormen de basis. Om dit geheel toch warmte te geven is het materiaal eikenhout toegevoegd.
De sfeer is grafisch, helder, strak en modern.

MATERIAAL & KLEURPLAN

De kleuren van het logo van Geomares publishing zijn zwart, wit en rood. Om in het totaalontwerp en sfeerbeleving eenheid te creëren hebben we er voor gekozen om deze kleuren ook als rode draad door het gehele interieurconcept door te voeren.

MATERIAAL & KLEURPLAN

Een moderne uitstraling met een warme toets. Om toch een warme uitstraling te geven aan het geheel hebben we er voor gekozen om eiken hout toe te voegen. Dit geeft contrast aan het geheel en brengt. Ook had de klant de wens om hun bestaande meubilair her te gebruiken en deze hebben we dan ook bij de gemaakte ontwerp keuzes meegenomen.

SIGNING UITWERKINGEN

Signing is een belangrijk onderdeel in het totaal. Het zorgt ervoor dat het merk optimaal naar voren komen. Dit is zowel belangrijk voor het exterieur als voor het interieur van het kantoor gebouw. Daarom hebben we er voor gekozen om grote wandvisuals te plaasten met afbeeldingen uit het werkveld in het interieur. Door deze afbeeldingen op een grafische manier te integreren versterkst het de totale sfeerbeleving van Geomaris publishing.

AAN DE SLAG

De detail tekeningen zijn uitgewerkt met maten, kleuren, en type wandafwerkingen zodat alle uitvoerende partijen weten waar ze rekening mee moeten houden en waar welke materialen en kleuren gepland staan. Dit alles volledig uitgewerkt in zowel tekst als beeld om de communicatie voor alle partijen duidelijk te laten verlopen.

deel dit project

badkamer ontwerp particulier
Eindeloos genieten
Ga voor groen!
Menu