Een warm welkom

  • interieurontwerp
    ontwerp multifunctioneel gebouw
SACRISTIE SINT ODULPHUSKERK BAKHUIZEN

Een multifunctioneel gebouw dat is ontworpen door J.O.N.G architecten uit Lemmer. Een ontwerp dat aansluit bij al de gebruikers en hun wensen.
Een gebouw waar iedereen elke dag veel plezier aan beleefd.

In samenwerking met een projectteam hebben we ons optimaal ingezet om het gebouw zo aantrekkelijk en functioneel mogelijk in te richten. Zonder dit team hadden we dit prachtige resultaat nooit kunnen realiseren; hartelijk dank daarvoor! De werkzaamheden die studio Weij o.a. verzorgd heeft voor dit project bestonden uit onderstaande elementen.

  • Sfeerconcept
  • Kleurkeuzes is samenwerking met schilders Mous & Verbeek.
  • Keukenplannning & realisatie
  • Meubilair & styling suggesties
  • Raambekleding voorstel
LEES MEER
LEES MEER
SFEER EN KLEUR

Kleur is sfeerbepalend, kleur geeft een gevoel. Saffraan, Mosterd, Goud, Zonnebloem, Kanarie. De gekozen kleur mosterd geel heeft alle positieve kenmerken van geel in zich, maar is subtiel van aard en geeft een warme en comfortabele indruk. Een kleur die prachtig combineert met hout en diverse groenen.

FLEXIBEL MEUBILAIR

Meubilair wat aan ieders wensen voldoet. Stapelbaar, koppelbaar, licht in gewicht, met of zonder armleuning, comfortabel en passend bij het gebouw. Een uitdagende zoekopdracht welke we met volle tevredenheid af hebben kunnen sluiten.

EEN MOMENT VAN

Een moment van voorbereiding op wat komen gaat of juist ontspanning van wat al geweest is. Een prettige en comfortabele zit voor gebruikers van alle leeftijden.

OPEN OF GESLOTEN?

Een keuken voor iedereen. Van alle gemakken voorzien en praktisch in gebruik. Een uitgifte luik ideaal voor koffie & thee serveren bij grote groepen. Barkrukken voor een moment van rust tussen de werkzaamheden door. Een keukentrolley voor het uitserveren in alle overige ruimtes en gemak bij het opruimen.

KEUKEN WENSEN

Een 3D-ontwerp op maat. Een doordachte keukenplanning om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Voldoende bergruimte is essentieel. In dit ontwerp is rekening gehouden met de gewenste inventaris. Een ontwerp waardoor er meerdere gebruikers tegelijk van de keuken gebruik kunnen maken zonder elkaar in de weg te staan.

deel dit project

Authentiek anno nu
Vakantiegevoel
Menu