Gastvrij en uitnodigend

  • interieurontwerp
    ontwerp multifunctioneel centrum

Een warm welkom met een gastvrije uitstraling voor alle bezoekers uit het dorp en uit dorpen in de omliggende omgeving.

Voor multifunctioneel centrum de Gearte ontwikkelde Studio Weij het interieurontwerp, lichtconcept en de huisstijl elementen zoals het logo, menukaart, etc. De indeling is vernieuwd met behoud van bestaande elementen zoals het bargedeelte. Hedendaags versus verleden. Een mix tussen klassiek en modern meubilair met een eigentijdse uitstraling zorgt ervoor dat zowel jong als oud zich welkom voelt in de foyer en aansluitende zaal. Met een grote variatie aan zitmogelijkheid, zowel hoog als laag zitten en ruimte voor een biljart is er voor elk wat wils. In de aansluitende zaal is functionaliteit en flexibiliteit qua indeling voor alle gebruikers van groot belang. De achterwand met fotoprint en wand bank zorgt voor een uitnodigend geheel.

deel dit project

interieurontwerp woonboerderij studio weij
Link met vroeger
Menu