gehoor met aandacht

  • interieurontwerp
    totaalontwerp audicien praktijk
Op een prachtige locatie midden in het centrum van Leeuwarden bevindt zich een vestiging van Jerre Hoorzorg audiciens.

Studio Weij mocht het interieur van hun locatie in Heerenveen al eerder voorzien van een interieur afgestemd op de huisstijl van het bedrijf en nu is de vestiging van Jerre Hoorzorg in Leeuwarden aan de beurt. Wederom een uitdagend project waarbij we de totale entree van het bedrijfsverzamelgebouw westerparkstaete in combinatie met het interieur van Jerre Hoorzorg vorm mogen geven.

LEES MEER
LEES MEER
STIJLKENMERKEN

Een modern, strak en fris interieur afgestemd op de huisstijl van het bedrijf

Wanden van glas

Om de ruimtes te moderniseren en te voorzien van voldoende lichtinval wordt een gedeelte van de bestaande wanden vervangen voor transparante glazen scheidingswanden. Deze wanden scheiden de diverse verkeersruimten binnen het gebouw. Ze geven het geheel een ruimtelijk en modern gevoel maar waarborgen toch de privacy voor de klanten en medewerkers.

Welkom

De receptionist(e) heeft een belangrijke centrale plaats gekregen binnen het bedrijf om de klanten direct bij binnenkomst persoonlijk welkom te heten.

Wachtruimte

De receptionist(e) heeft vanaf de werkplek goed zicht op de wachtruimte en kan hierdoor het gaan en komen van klanten globaal overzien.

De wachtruimte en de balie zijn van elkaar gescheiden door een glazen scheidingswand. Hierdoor kunnen de wachtenden de gesprekken aan de balie niet horen en kan de receptionist(e) in alle rust werken.

Meubilair

In de kleine wachtruimte zijn de mogelijkheden beperkt om voldoende en gevarieerde zitruimte te realiseren. Om het aantal wachtplekken te optimaliseren is er voor gekozen om een wachtbank in hoekopstelling te plaatsen langs twee wanden. Gecombineerd met een kleine leestafel met daaraan enkele losse stoelen met armleuning creëren we voor oudere personen een plezierige zit. Het uitzicht naar buiten biedt voldoende afleiding voor de klanten om in alle rust te kunnen wachten.

deel dit project

vitaal en gezond
Met uitzicht over de landerijen
Menu