Gehoor met aandacht

  • interieurontwerp
    ontwerp hoorzorg praktijk

Opdracht was om de hoorzorg praktijk van Jerre Hoorzorg een nieuwe inrichting te geven. Als wens hadden de opdrachtgevers een moderne sfeer welke passend is bij de huisstijl van het bedrijf.

Als je als klant binnenstapt in een fijne, lichte en moderne ruimte waar je je welkom voelt en persoonlijk wordt behandeld, dan voel je je op je best. Frisse en kleurrijke materialen zorgen hierbij voor een aangename sfeer.

De vloerbedekking was een bestaand onderdeel van het gebouw en diende behouden te blijven. Vanuit dit gegeven hebben we besloten om de kleur te omarmen en op te laten gaan in de kleuren van het overige meubilair zodat de vloer een element wordt van het totale geheel.

Studio Weij ontwierp een nieuw plattegrond voor de wachtruimte en de gehoorkamers.

deel dit project

Vakantiegevoel
Geraffineerde eenvoud
Menu