Geraffineerde eenvoud

  • interieurontwerp
    totaalontwerp woning
VOEL JE OP JE GEMAK, KOM BINNEN EN GENIET VAN EEN HUIS WAARIN GELEEFD MAG WORDEN.

Een huis zonder opsmuk, maar met een warm gevoel waarin geleefd mag worden. Terracotta estrikken tegels op de vloer, een natuurlijk kleurenpalet gecombineerd met eikenhout, leem en ruwe stoffen. Een tigchelkachel (aan de buitenzijde afgewerkt met leem stucwerk) zorgt voor comfort en geeft een heerlijke stralingswarmte af. Zo geniet je zittend aan de eettafel van warmte en van een sfeervol houtvuur tegelijk. Ook wordt het naastgelegen bankje verwarmt zodat je hier als dagdromend kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.

Een heerlijk en robuust huis, perfecte imperfectie waarvan de bewoners elke dag volop van genieten.

LEES MEER
LEES MEER
CONCEPT UITWERKING

Slowlife, is iets wat je moet leren, jezelf niet te veel verplichtingen opleggen en gewoon genieten van de dag

STIJLKENMERKEN

Eenvoudig en robuust meubilair met en rustieke uitstraling geeft deze woning het gevoel dat er in geleefd mag worden. Een ambachtelijk keuken met de hand gemaakt is het middelpunt van deze woon- en leefkamer. Perfecte imperfectie ontstaat doordat er functionele decoratie gebruikt wordt welke ook alledaags een functie heeft. Vintage meubelen welke de familie al lang met zich meeneemt kregen een passende plaats in het interieur en geven het totaal persoonlijkheid met zich mee.

MATERIAAL EN KLEURENPLAN

Natuurlijke materialen gecombineerd met warme kleuren zorgen voor een warme sfeer in de woning. Het simpele boeren leven wordt benadrukt door het gebruik van traditionele estrikken. Een heerlijke leef vloer perfect voor in gang gedeeltes van een woning waar de vloer intensief gebruikt word. De slijtage in de loop van de jaren door bijv. zand van buiten zal er voor zorgen dat de vloer er in te toekomst alleen maar mooier uit gaat zien.

Ruwe texturen van grof linnen en vlas geven de ruimtes een nonchalante look.

deel dit project

Gehoor met aandacht
hoe nieuwbouw woning inrichten studio weij
Een nieuw thuis
Menu