Met karakter

  • interieurontwerp
    ontwerp woonkamer / keuken
EEN HEDENDAAGS INTERIEUR MET EEN RUSTIGE, WARME EN BEHAAGLIJKE SFEER.

Aan de buitenzijde heeft de woning een landelijk karakter en is het geheel helemaal naar wens maar hoe kunnen we ook de binnenzijde een rustige, warme en gezellige sfeer geven dat was de opdracht waar Studio Weij mee aan de slag mocht.

LEES MEER
LEES MEER
STIJLKENMERKEN

Een modern landelijk interieur welke warmte uitstraalt. Mooie kleuren die je een prettig en warm gevoel geven, brengen direct sfeer in een interieur.

INDELING

Ruimtes van formaat vragen om royale meubelen. Een zithoek met zowel een riante bank als heerlijk zittende stoelen rondom de openhaard zorgen ervoor dat de bewoners op elk moment van de dag optimaal kunnen genieten van de zitkamer.  De zitkamer en eetkeuken vloeien in elkaar over maar zijn toch van elkaar af te scheiden door de en suite deuren.

De houten tafel staat in het verlengde van het keukeneiland en biedt plaatst aan het gehele gezin als iedereen thuis komt.

MATERIAAL EN KLEURENPLAN

De koele grijstint van de bestaande vloer komt beter tot zijn recht in combinatie met warme kleuren of materialen. Daarom hebben we gekozen voor een subtiel maar toch warm kleurenpalet, van oker geel en cognac bruin aangevuld met naturel en donker eikenhout. Door dit te combineren met behang ontstaat er spanning in het interieur.

deel dit project

scandinavisch interieur studio weij
Speels en energiek
interieur ontwerp friesland nieuwbouw woning studio weij
Voor het hele gezin
Menu