Een nieuw thuis
  • interieurontwerp
    totaalontwerp nieuwbouwwoning
EEN NIEUWBOUW WONING MET EEN LANDELIJK KARAKTER DAAR VIELEN DE OPDRACHTGEVERS VOOR. AUTHENTIEKE DETAILS ZOALS HARDSTENEN RAAMDORPELS EN RAAMKOZIJNEN MET AUTHENTIEKE ROEDE VERDELING GEVEN DEZE WONING EEN STIJLVOL KARAKTER.

De keuze voor een nieuwbouw woning gaf de klant de mogelijkheid om een geheel nieuw interieur te ontwerpen wat volledig aansluit bij hun wensen. Maar hoe begin je dan? Wat is de ideale indeling? Wat voor sfeer moet het interieur van de woning uitstralen? Wat zijn de woondromen? Een keukeneiland of een ruime walk-in closet bijvoorbeeld?  Dat waren vragen waar de klant mee zat.

Studio Weij heeft de klant bij deze vragen mogen helpen en het interieur ontwerp gerealiseerd. De volgende onderdelen zijn hierbij aan bod gekomen: sfeerconcept, de ideale indeling, kleur & materiaalplan, lichtconcept, deuren & raambeslag, etc. Dit totale interieurontwerp is tot in de details uitgewerkt passend bij het landelijke maar toch stoere sfeerbeeld welke de opdrachtgevers voor ogen hadden.

deel dit project

Geraffineerde eenvoud
Link met vroeger
Menu