Een nieuw thuis
  • interieurontwerp
    ontwerp nieuwbouwwoning
EEN NIEUWBOUW WONING MET EEN LANDELIJK KARAKTER DAAR VIELEN DE OPDRACHTGEVERS VOOR. AUTHENTIEKE DETAILS ZOALS HARDSTENEN RAAMDORPELS EN RAAMKOZIJNEN MET AUTHENTIEKE ROEDE VERDELING GEVEN DEZE WONING EEN STIJLVOL KARAKTER.

De keuze voor een nieuwbouw woning gaf de klant de mogelijkheid om een geheel nieuw interieur te ontwerpen wat volledig aansluit bij hun wensen. Maar hoe begin je dan? Wat is de ideale indeling? Wat voor sfeer moet het interieur van de woning uitstralen? Wat zijn de woondromen? Een keukeneiland of een ruime walk-in closet bijvoorbeeld?  Dat waren vragen waar de klant mee zat.

Studio Weij heeft de klant bij deze vragen mogen helpen en het interieur ontwerp gerealiseerd. De volgende onderdelen zijn hierbij aan bod gekomen: sfeerconcept, de ideale indeling, kleur & materiaalplan, lichtconcept, deuren & raambeslag, etc. Dit totale interieurontwerp is tot in de details uitgewerkt passend bij het landelijke maar toch stoere sfeerbeeld welke de opdrachtgevers voor ogen hadden.

LEES MEER
LEES MEER
KLEUR & MATERIAAL

Natuurlijke materialen zoals: beton, steen, hout, leer, etc. geven deze woning een stoer karakter. Voor de woning is een bijpassend kleurenpalet met vergrijsde matte kleurtinten samengesteld. De mix van stoere en klassieke elementen in de woning zorgen voor een verrassend eigentijds geheel.

MEUBILAIR

In deze woning hebben we voor een landelijke basis gekozen aangevuld met stoere elementen. Landelijk en stoer kan heel goed gecombineerd worden in het interieur als je beide interieurstijlen met elkaar combineert in een passend kleurenpalet. Kies bijvoorbeeld eens voor een klassiek landelijke stoel en voer deze uit in een stoere linnen stof, hierdoor krijgt de stoel toch een stoere look.

PRAKTISCH & SLIM

Over de volledige breedte van de voorzijde in de woning is een maatwerk meubel geplaatst. Aan de kant van de zithoek zal de te televisie en bijbehorende apparatuur een plaatst krijgen. De andere kant van het meubel zal als kinderspeelhoek ingericht gaan worden. Zo kunnen kinderen op kind hoogte spelen en kan al het kinderspeelgoed in de diepe lades opgeborgen worden.

LICHTCONCEPT OP MAAT

Goede verlichting is essentieel voor een sfeervolle woning. Een goed lichtplan haalt het beste uit je interieur en tilt iedere ruimte naar een hoger niveau. Voor deze woning heeft Studio Weij een lichtconcept ontworpen volledig aangepast op het interieurontwerp. Zo komt het interieur nog beter tot zijn recht en geniet de opdrachtgever straks van sfeervol licht op de juiste plaats. Tevens zorgt een lichtplan ervoor dat de nieuwbouw soepeler verloopt, omdat je voordat de bouw begint al weet waar welke verlichting geplaatst zal gaan worden.

deel dit project

Geraffineerde eenvoud
interieurontwerp woonboerderij studio weij
Link met vroeger
Menu