samen de dag beginnen

  • interieurontwerp
    totaalontwerp nieuwbouwwoning
Een royale woonkeuken met een riante eettafel om met het hele gezin aan tafel te kunnen zitten. Spelletjes spelen, knutselen, lezen, alles kan. Kortom; een echte leef keuken voor iedereen

We hebben gekozen voor een royale eettafel in het hart van het huis en een grote hoekbank in de woonkamer. Meubels met een groot gebaar. Hiermee is een duidelijke keuze gemaakt, waardoor ook meer rust en ruimte ontstaat in het interieur.

LEES MEER
LEES MEER
Maatwerk opbergkast

Een slimme maatwerk opbergoplossing biedt plaats aan zowel een speelhoek voor de kinderen als aan een haard op ooghoogte. Zo kun je tijdens koude dagen heerlijk behaaglijk aan tafel zitten en genieten van sfeer en maak je maximaal gebruik van de ruimte.

Stijlkenmerken

Ga voor stoer of romantisch of juist voor allebei zoals de bewoners van deze nieuwbouwwoning hebben gekozen. Door diverse stijlen consequent te mixen ontstaat er een spannend en persoonlijk interieur. In de gehele woning is dezelfde stijl, bijpassende kleuren en materialen doorgevoerd. Door een terugkerende balans lijkt je huis groter en creëer je eenheid.

deel dit project

interieur ontwerp friesland nieuwbouw woning studio weij
Voor het hele gezin
vitaal en gezond
Menu