Link met vroeger

  • interieurontwerp
    interieur ontwerp particulier
DE RUIMTE WAAR VROEGER DE KOEIEN STONDEN EN HOOI WERD OPGESLAGEN HEEFT NU PLAATS GEMAAKT VOOR EEN MODERNE WONING MET BEHOUD VAN AUTHENTIEKE ELEMENTEN.

Geniet elke dag volop van een prachtig uitzicht over de landerijen. Een woning waarin authentieke elementen gecombineerd worden met moderne stoere details. Aan de hand van alle beschikbare informatie en de ideeën die de opdrachtgevers hadden verzameld is een indelingsplan ontworpen voor het interieur van nu. Hierbij is rekening gehouden met de uitbreidingsplannen voor in de toekomst.

LEES MEER
LEES MEER
FLEXIBELE INDELING

Het zitgedeelte is afhankelijk van het seizoen flexibel in te delen. In de zomer kijk je minder televisie en is het langer licht. De plaatsing van de bank is dan gericht naar het tuingedeelte met een weids uitzicht op de natuur. In de winter is een intiemere opstelling gewenst waarbij de zitgelegenheid gesitueerd is rondom te televisie.

STIJLKENMERKEN

Door authentieke elementen van de boerderij te koesteren zoals: de houten binten, de bedstee wanden, stalramen, etc. en deze te combineren met moderne materialen ontstaat een spannend geheel met respect voor het verleden. Door de ruimte deels open te breken en te voorzien van daklichten ontstaat een open geheel met een ruimtelijk gevoel.

MATERIAAL & KLEURENPLAN

Een prachtige licht grijze gevlinderde betonvloer in combinatie met een donkergrijze pui zorgt voor een stoere look. De warme houttinten van de binten en de keukenfronten in combinatie met de oker gele kleur op de bedstee wand geven het interieur een warme uitstraling.

VERVOLG ONTWERP

Het interieur ontwerp is ontworpen op de toekomt waarbij het woongedeelte nog een interne uitbreiding zal krijgen. Hierbij zal de gehele voorzijde van de boerderij ingedeeld gaan worden als woonhuis. De keuken heeft nu een prominente rol gekregen in het ontwerp. Het zitgedeelte van de woning zal in de toekomst verplaatst worden naar de voorzijde waarbij ook de kastenwand met authentieke bedsteden over de volledige breedte doorgetrokken zal worden. Hierdoor ontstaat er in de toekomst veel bergruimte en kan ook de televisie in deze kastenwand een plaats krijgen.

deel dit project

hoe nieuwbouw woning inrichten studio weij
Een nieuw thuis
Gastvrij en uitnodigend
Menu