Vakantiegevoel

  • interieurontwerp
    ontwerp vakantievilla 
Tussen het bos en het water ligt deze vakantievilla verscholen. Geniet met vrienden of familie van de prachtige omgeving rondom het ijsselmeer en van de eeuwenoude gaasterlandse bossen.

De opdrachtgever had de wens om een sfeer te creëren waarin elke gast zich thuis voelt. Een royale woning met een eigen karakter, sfeervol en met detail. Een prettig en comfortabel verblijf voor de totale familie of vriendengroep. Elke slaapkamer beschikt over een privé badkamer waardoor rust en privacy voor iedere gast gewaarborgd is.

LEES MEER
LEES MEER
CONCEPT UITWERKING

Vakantiegevoel, een moment van ontspanning. Tot jezelf komen en met zijn allen samen zijn.
Genieten van de omgeving, van het bos en het strand.

STIJLKENMERKEN

Een lichte basis met meubilair van natuurlijke materialen. Tijdloos en elegant. Ambachtelijk gemaakte meubels van lichte houtsoorten en bekleed met gevlochten riet.

MATERIAAL EN KLEURPLAN

Scandinavian classic; kleur is stijlbepalend, kleur geeft een gevoel. Blauw, Je krijgt er nooit genoeg van. Het is de kleur van de lucht en de kleur van de zee. Blauw geeft rust, biedt ontspanning en straalt vitaliteit uit. In combinatie met oker geel en lichte houtsoorten zorgt het voor een comfortabel gevoel waarin je je welkom en op je gemak voelt.

LEEFKEUKEN

Een keuken voor alle gasten tegelijk. Heerlijk zitten, lekker koken en kletsen tegelijk, het kan hier allemaal. In het ontwerp is een wandbank ingetekend een aanvulling welke in de toekomst wellicht nog geplaatst zal gaan worden.

deel dit project

Een warm welkom
Gehoor met aandacht
Menu