gezondheids centrum bakhuizen

  • interieurontwerp
    totaalontwerp gezondheidscentrum
EEN gezondheidscentrum MET EEN MODERNE EN FRISSE UITSTRALING.

We ontwikkelden voor het interieur van dit gezondheidscentrum een sfeerconcept welke fris en modern aanvoelt met een scandinavische twist. Lichte ruimtes vulden we aan met natuurlijk materialen en kleuren. Een interieur met simpele en heldere lijnen gecombineerd met grafische patronen. Dat geeft dit gezondheidscentrum een fris, warm en uitnodigend karakter.

LEES MEER
LEES MEER
CONCEPT UITWERKING

Een interieur met een moderne vormgeving waarin een lichte basis en blonde houtsoorten gecombineerd worden met natuurlijke kleuren.

STIJLKENMERKEN

Eenvoudig, simpel in vorm en detail met heldere lijnen.

MATERIAAL EN KLEURENPLAN

Dit scandinavische interieur heeft lichte en heldere kleuren als basis. Frisse wit tinten worden gecombineerd met dappere kleuraccenten welke zorgen voor een statement. Materialen zoals, kurk, rotan, en lichte houtsoorten zorgen voor een natuurlijk gevoel. De meubels zijn afgewerkt met natuurlijke beits zodat het hout zijn lichte kleur blijft behouden.

HUISSTIJL ONTWERP

De huisstijl ontworpen door Margriet Osinga sluit volledig aan bij de scandinavische stijl. De vormgeving van de huisstijl is qua basis simpel en minimalistisch uitgevoerd in verrassende kleuren combinaties. Geometrische vormen en patronen worden hierin samengevoegd tot een huisstijl met een verrassend en modern gevoel.

VERBOUWING ONTWERP

Om ruimte te bieden aan het gezondheidscentrum is het onder architectuur gebouwde pand geheel gerenoveerd. Zijlstra architecten heeft dit ontwerp mogen ontwikkelen.

We krijgen van onze bezoekers vele complimenten over het sfeergevoel en verassende kleurgebruik in het gebouw.

Janneke Osinga

Eigenaresse gezondheidscentrum Bakhuizen

deel dit project

nieuwbouw woning inrichten studio weij
Samen de dag beginnen
Gehoor met aandacht
Menu