Voor het hele gezin

  • interieurontwerp
    ontwerp woonkamer / keuken

De opdrachtgever is pas net verhuist naar deze prachtige landelijke woning. Het heeft een goede basis qua indeling en uitstraling. Een fijne houten vloer, ruime zitkamer, een riante woonkeuken mét kookeiland, maar dan?

LEES MEER
LEES MEER
HUIS VAN JE DROMEN

Daar sta je dan, in het huis dat het huis van je dromen moet worden. Het is nu nog kaal en leeg. Er staan nog geen meubels en er hangen nog geen gordijnen. Hoe maak je er dan een droomwoning voor het hele gezin van als je partner en jezelf van smaak verschillen? Laat staan dat de kinderen ook een fijn thuis verdienen. Iedereen zijn eigen plek om heerlijk te wonen, te spelen en te genieten.

KINDEREN IN HUIS

In de woonkeuken is een fijne plek voor de kinderen (of volwassenen) gecreëerd om te chillen op een verrijdbaar matras. Om heerlijk liggend of zittend televisie te kijken of lekker te spelen. Draai de vintage gele stoel een kwart en je hebt heerlijk uitzicht over de tuin. Een ruime zitkamer met een grote zithoek biedt ruimte aan het hele gezin.

STIJLKENMERKEN

Twee totaal verschillende smaken gecombineerd in één woning. Een strakke scandinavische stijl met een vintage/stoere stijl. Door deze beide stijlen te combineren word het interieur uniek en persoonlijk en ontstaat een speels en leefbaar huis voor het hele gezin.

MATERIAAL & KLEURENPLAN

Door een aantal oude “vintage” elementen toe te voegen aan een woning creëer je persoonlijkheid en een interieur met een uniek karakter. Combinaties van mat en glanzende materialen brengen spanning in het interieur.

Heb lef, door het schilderen van een vintage stoel in een moderne kanariegele kleur. Bekleed hem vervolgens met een fijne meubelstof in een bijpassende kleur en er ontstaat een meubelstuk met een twist. Gedurfd, gewaagd, vintage en toch modern.

De bestaande keuken krijgt een uitbreiding door het toevoegen van een hangend stalen rek wat het geheel een speelsere uitstraling geeft en de symmetrie doorbreekt. De apparatuur wand zal een gedurfde twist krijgen door de deuren te voorzien van een stoere messing afwerking.

deel dit project

interieurontwerp landelijk wonen studio weij
Met karakter
nieuwbouw woning inrichten studio weij
Samen de dag beginnen
Menu