Slimme interieurideëen

Hoe gebruik je de slimste interieur ideeën van de shakers om je eigen huis nog praktischer en functioneler in te delen, 5 slimme tips!

  1. Benut je huis optimaal: door gebruik te maken van haakjes, planken, en niet te vergeten een peg rail. Dit is nog steeds een van de mooiste en eenvoudigste haaksystemen die er zijn. Een rails met pinnen welke bevestigd zit aan de wand. Je kunt er van alles aan ophangen: van kleding tot bezems en zelfs stoelen. De peg rail is verrassend in de keuken voor accessoires, ideaal voor in de gang, en ook op elke plaats in je woning waar nog ruimte is aan de muur.
  2. Gebruik opklapbaar meubilair zoals een tafel of stoelen. Een kleine opklapbare tafel in de keuken op een muur welke je anders niet zou gebruiken is ideaal om ’s ‘s ochtend een ontbijtje te nuttigen. Na het ontbijt klap je de tafel eenvoudig op en bespaar je daardoor ruimte.
  3. Schuifdeuren zijn niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Ze zien er stoer uit maar zijn vooral erg handig en ruimtebesparend. Ideaal op plaatsen waar weinig ruimte is maar waar je toch iets af wilt kunnen sluiten.
  4. Benut je kastruimte optimaal door wandkasten door te laten lopen tot aan het plafond. Kasten op maat kunnen hiervoor de perfecte oplossing zijn.
  5. Vermijd onnodige spullen in huis. Ga voor een simpele inrichting, sober en eenvoudig. Kies voor meubelen van kwaliteit welke duurzaam vervaardigd zijn en een leven lang meegaan, dit geeft rust.
Menu