interieurontwerp

ONTWERP | ADVIES | STYLING

Ben je op zoek naar een totaalconcept voor je woning? Een fijn en praktisch huis waar iedere bewoner zich thuisvoelt? Een huis dat aansluit bij je persoonlijke wensen en ideeën? Interieurontwerp, -styling en -advies is voor iedereen persoonlijk en wij helpen je daar graag bij. Ben je benieuwd wat het beste bij je past, bekijk dan hieronder de diverse opties.

interieuradvies

ONTWERPMOGELIJKHEDEN

1. Interieur advies aan huis

Een advies aan huis met een totale tijdsduur van 2 uur. We behandelen de onderwerpen waar je behoefte aan hebt en je krijgt direct praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

2. Totaal interieur ontwerp

Elk interieur ontwerp starten we met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij jou thuis of op locatie. Hierin kun je aangeven wat jouw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.

Een totaal interieur ontwerp van een of meerdere ruimtes is de oplossing om een fijn en praktisch huis te creëren waarin iedere bewoner zich thuis voelt. Persoonlijkheid, gezinssamenstelling, sfeer, indeling, functionaliteit, lichtinval, kleur- & materiaalgebruik, etc. zijn enkele elementen die de basis vormen voor een totaal interieur ontwerp.

3. Totaal interieur ontwerp+

Totaal interieur ontwerp inclusief 3D uitwerkingen, offertes voor vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting, etc. en bouwbegeleiding tijdens de realisatie. Kortom alles wat je nodig hebt om een nieuw interieur te realiseren zonder dat je er zelf veel werk voor hoeft te doen.

Interieur is gevoel

Een interieur is persoonlijk, de plek waar je jezelf helemaal thuis moet kunnen voelen. De plek waar je het liefste bent, en wat jou een gevoel van rust en warmte geeft. De inrichting en sfeer van een ruimte spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij het inrichten van een woning komt veel kijken en je moet veel beslissen voordat het daadwerkelijke inrichten kan beginnen. Welke functies wil je aan de ruimte geven? Welke sfeer wil je creëren? Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe deel je de ruimte praktisch in? Welke rol speelt de indeling van jouw woning? Moet je verbouwen om de wensen te kunnen realiseren? Een interieurontwerp speelt in op deze vragen.

Als je van tevoren een helder plan hebt voorkomt dit miskopen en maak je het jezelf een stuk gemakkelijker bij het aanschaffen van een nieuwe inrichting. Je weet exact waar je naar op zoek bent en welke sfeer, kleur, materiaal en meubilair combinaties de inrichting de gewenste sfeer geven.

Je hoeft bijna nooit alle meubels te vervangen om het gewenste resultaat te bereiken. Bestaande meubels met een emotionele waarde kunnen een interieur alleen maar mooier maken en geven een interieur een ziel. Net zoals de bewoners die erin wonen, groeit een interieur, verandert het in de loop van tijd.

Gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van jouw wensen.

Margriet van der Weij-Dijkstra

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

Menu