P

Persoonlijk ontwerp en advies

Hoe fijn zou het zijn om persoonlijke expertise aan je zijde te hebben, zodat je tot ideeën komt waar jezelf nooit aan had gedacht. Als interieurontwerpers kijken wij met een frisse blik naar de mogelijkheden en kansen voor de inrichting van jouw woning. We stellen je de volgende vragen. Tegen welke problemen loop je nu aan in jouw woning? Waar zou je graag heen willen? Wat voor eindresultaat heb je voor ogen? Waar zou je hulp bij willen hebben? Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen om de stappen te zetten die nodig zijn om een vernieuwend interieur te creëren. Hieronder kun je ons aanbod vinden om met ons samen te werken.

Twijfel je of Studio Weij jou kan helpen met jouw interieur? Ga dan geheel vrijblijvend met mij in gesprek. Dan vertel ik je graag meer, je leert mij beter kennen en samen kunnen we kijken welke stap de juiste is voor jou en jouw woning. Boek hier je afspraak.

Informatie

De werkzaamheden welke Studio Weij voor jou kan verzorgen zijn geheel afhankelijk van jouw wensen en budget. Je kunt kiezen uit 4 opties:

Interieurontwerp 2D

Een indelingsadvies waarbij we de indeling van de woning ontwerpen en uitwerken in een 2D ontwerp. Inclusief indeling uitgewerkt op plattegrond met bijhorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan.

Interieurontwerp 3D

Een totaal interieurontwerp waarbij we het interieur en de indeling van de woning ontwerpen en uitwerken in een 3D ontwerp. Inclusief indeling uitgewerkt in 3D aanzichten en visualisaties, 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan.

Kleuradvies aan huis

Een kleuradvies welke wij uitwerken in 2D. Inclusief advies uitgewerkt op plattegrond, moodboard, kleur- en materiaalstalen (indien van toepassing).

Interieurontwerp op maat

Heb jij een specifieke wens en staat deze niet vermeld bij 1 van de bovenstaande ontwerp opties? Neem geheel vrijblijvend contact op om jouw persoonlijk interieur wensen te bespreken en jouw interieurontwerp op maat samen te stellen. Plan hier je afspraak.

De kosten van de advies- en ontwerp trajecten welke Studio Weij aanbiedt zijn afhankelijk van jouw wensen.

Interieurontwerp 2D

Een indelingsadvies uitgewerkt in 2D. Inclusief indeling uitgewerkt op plattegrond met bijhorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan. Prijs; vanaf 950,- tot 1500,- euro incl. btw. (afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen).

Interieurontwerp 3D

Een totaal interieurontwerp uitgewerkt in 3D. Inclusief indeling uitgewerkt in 3D aanzichten en visualisaties, 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan. Prijs; vanaf 1500,- tot 4500,- euro incl. btw. (afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen).

Kleuradvies aan huis

Een kleuradvies uitgewerkt in 2D. Inclusief advies uitgewerkt op plattegrond, bijpassend moodboard, kleur- en materiaalstalen (indien van toepassing). Prijs; vanaf 750,- tot 950,- euro incl. btw. (afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen).

Lichtconcept op maat

Beide ontwerp suggesties zijn optioneel aan te vullen met een lichtconcept op maat. Prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen.

Elk interieuradvies of ontwerp traject starten we met een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij jouw thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en samen van gedachten wisselen over jouw ideeën en wensen met betrekking tot het interieur van de woning.

Tijdens dit gesprek bepalen we in overleg wat de vervolgstappen eventueel mogen zijn en wat Studio Weij hierin zou kunnen betekenen. Een kennismakingsgesprek is altijd bedoeld om vrijblijvend van gedachten te wisselen en de wensen op het budget af te stemmen.

Dit gesprek vat ik daarna samen in een kort verslag met een vrijblijvend offerte voorstel welke ik aan je voorleg.

Mocht je een vrijblijvend gesprek ook een goed idee vinden? Neem contact op. Dan stem ik graag een passende datum met je af.

P

Bekijk onze projecten

Sta je open voor een gedurfd ontwerp of maak je liever een vertrouwde keuze? De keuze is aan jou.