interieurontwerp

PERSOONLIJK | ONTWERP | ADVIES 

Hoe fijn zou het zijn om persoonlijke expertise aan je zijde te hebben, zodat je tot ideeën komt waar jezelf nooit aan had gedacht. Als interieurontwerpers kijken wij met een frisse blik naar de mogelijkheden en kansen voor de inrichting van jouw woning. We stellen je de volgende vragen. Tegen welke problemen loop je nu aan in jouw woning? Waar zou je graag heen willen? Wat voor eindresultaat heb je voor ogen? Waar zou je hulp bij willen hebben? Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen om de stappen te zetten die nodig zijn om een vernieuwend interieur te creëren. Hieronder kun je ons aanbod vinden om met ons samen te werken.

Twijfel je of Studio Weij jou kan helpen met jouw interieur? Ga dan geheel vrijblijvend met mij in gesprek. Dan vertel ik je graag meer, je leert mij beter kennen en samen kunnen we kijken welke stap de juiste is voor jou en jouw woning. Boek hier je afspraak.

interieuradvies

ONTWERPMOGELIJKHEDEN

1. Interieuradvies en ontwerp mogelijkheden

De werkzaamheden welke Studio Weij voor jou kan verzorgen zijn geheel afhankelijk van jouw wensen en budget. Je kunt kiezen uit 3 opties:

Interieurontwerp 2D

Een indelingsadvies en interieurontwerp uitgewerkt in een 2D ontwerp. Inclusief indeling uitgewerkt op plattegrond met bijhorende maatvoeringen, moodboard, kleur- en materialenplan.

Interieurontwerp 3D

Een totaal interieurontwerp waarbij we het interieur en de indeling van de woning ontwerpen en uitwerken in een 3D ontwerp. Inclusief indeling uitgewerkt in 3D met aanzichten en visualisaties, 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, moodboard, kleur- en materialenplan.

Interieurontwerp op maat

Heb jij een specifieke wens en staat deze niet vermeld bij 1 van de bovenstaande ontwerp opties? Neem geheel vrijblijvend contact op om jouw persoonlijk interieur wensen te bespreken en jouw interieurontwerp op maat samen te stellen. Plan hier je afspraak.

2. Bijbehorende prijzen

De kosten van de advies- en ontwerp trajecten welke Studio Weij aanbiedt zijn afhankelijk van jouw wensen.

Interieurontwerp 2D

Een indelingsadvies en interieurontwerp uitgewerkt in 2D inclusief indeling uitgewerkt op plattegrond met bijhorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan kan al voor een vanaf prijs tussen 950,- en 1500,- euro incl. btw. (afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen).

Interieurontwerp 3D

Een totaal interieurontwerp waarbij we het interieur en de indeling van de woning ontwerpen en uitwerken in een 3D ontwerp, inclusief indeling uitgewerkt in 3D met aanzichten en visualisaties, 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, moodboard, kleuren- en materialenplan kan vanaf 1500,- tot 3500,- euro incl. btw. (afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen).

Lichtconcept op maat

Beide ontwerp suggesties zijn optioneel aan te vullen met een lichtconcept op maat. Prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen.

3. Werkwijze

Elk interieuradvies of ontwerp traject starten we met een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij jouw thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek kunnen we kennis met elkaar maken en samen van gedachten wisselen over jouw ideeën en wensen met betrekking tot het interieur van de woning.

Tijdens dit gesprek bepalen we in overleg wat de vervolgstappen eventueel mogen zijn en wat Studio Weij hierin zou kunnen betekenen. Een kennismakingsgesprek is altijd bedoeld om vrijblijvend van gedachten te wisselen en de wensen op het budget af te stemmen.

Dit gesprek vat ik daarna samen in een kort verslag met een vrijblijvend offerte voorstel welke ik aan je voorleg.

Mocht je een vrijblijvend gesprek ook een goed idee vinden? Neem contact op. Dan stem ik graag een passende datum met je af.

Interieur is gevoel

Een interieur is persoonlijk, de plek waar je jezelf helemaal thuis moet kunnen voelen. De plek waar je het liefste bent, en wat jou een gevoel van rust en warmte geeft. De inrichting en sfeer van een ruimte spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij het inrichten van een woning komt veel kijken en je moet veel beslissen voordat het daadwerkelijke inrichten kan beginnen. Welke functies wil je aan de ruimte geven? Welke sfeer wil je creëren? Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe deel je de ruimte praktisch in? Welke rol speelt de indeling van jouw woning? Moet je verbouwen om de wensen te kunnen realiseren? Een interieurontwerp speelt in op deze vragen.

Als je van tevoren een helder plan hebt voorkomt dit miskopen en maak je het jezelf een stuk gemakkelijker bij het aanschaffen van een nieuwe inrichting. Je weet exact waar je naar op zoek bent en welke sfeer, kleur, materiaal en meubilair combinaties de inrichting de gewenste sfeer geven.

Je hoeft bijna nooit alle meubels te vervangen om het gewenste resultaat te bereiken. Bestaande meubels met een emotionele waarde kunnen een interieur alleen maar mooier maken en geven een interieur een ziel. Net zoals de bewoners die erin wonen, groeit een interieur, verandert het in de loop van tijd.

Gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van jouw wensen.

Margriet van der Weij-Dijkstra

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

Menu