P

Persoonlijk ontwerp en advies

Hoe fijn zou het zijn om persoonlijke expertise aan je zijde te hebben, zodat je tot ideeën komt waar je zelf nooit aan had gedacht? Als interieurontwerpers kijken wij met een frisse blik naar de mogelijkheden en kansen voor de inrichting van jouw woning.

Wij stellen je graag de volgende vragen: Tegen welke problemen loop je nu aan in jouw woning? Waar zou je graag naartoe willen? Wat voor eindresultaat heb je voor ogen? En waar zou je hulp bij willen hebben? Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen om de stappen te zetten die nodig zijn om een vernieuwend interieur te creëren. Wij begrijpen dat het maken van keuzes voor je interieur soms overweldigend kan zijn. Daarom bieden wij jou onze expertise en begeleiding aan.

Twijfel je of Studio Weij jou kan helpen met jouw interieur? Geen probleem! Ga geheel vrijblijvend met ons in gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij je graag meer over onze werkwijze en leer je ons beter kennen. Samen kunnen we kijken welke stap de juiste is voor jou en jouw woning.

Informatie

Bij Studio Weij begrijpen we dat elk interieur uniek is en dat jouw wensen en behoeften centraal staan. Daarom bieden we verschillende advies- en ontwerptrajecten aan, zodat we kunnen voldoen aan jouw specifieke eisen. Je hebt de keuze uit 5 opties:

1. Interieurontwerp 2D: Ons Interieurontwerp 2D pakket is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gedetailleerd indelingsadvies. Met dit pakket ontvang je een 2D plattegrond van jouw ruimte, inclusief nauwkeurige maatvoeringen. Dit geeft je een duidelijk beeld van hoe de ruimte kan worden ingedeeld. Daarnaast ontvang je ook een moodboard, waarop de sfeer en stijl van het ontwerp worden weergegeven, en een kleuren- en materialenplan. Dit plan helpt je bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen die passen bij jouw gewenste interieur.

2. Interieurontwerp 3D: Voor een meer uitgebreid en visueel aantrekkelijk ontwerp bieden we ons Interieurontwerp 3D pakket aan. Met dit pakket krijg je een totaal interieurontwerp dat volledig is uitgewerkt in 3D aanzichten en visualisaties. Hierdoor kun je een realistisch beeld krijgen van hoe jouw ruimte eruit zal zien na de make-over. Naast de 3D visualisaties ontvang je ook een 2D plattegrond met maatvoeringen, een moodboard en een kleuren- en materialenplan. Dit zorgt ervoor dat je een compleet beeld hebt van het ontwerp, zowel in 2D als in 3D.

3. Kleur- en interieuradvies aan huis: Onze optie voor kleur- en interieuradvies aan huis is perfect als je op zoek bent naar advies dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften, zonder dat er een volledig uitgewerkt plan wordt opgesteld. Wij komen bij jou thuis om de ruimtes te bekijken, samen met jou de perfecte kleuren te kiezen en je te voorzien van passend interieuradvies voor jouw woning.

4. Lichtconcept op maat: Alle ontwerp- en adviespakketten zijn optioneel aan te vullen met een lichtconcept op maat. Een lichtconcept op maat is een professioneel verlichtingsplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften en eisen van jouw woning. Het doel van dit plan is om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van verlichting. Door middel van een verlichtingsplan krijg je inzicht in jouw specifieke lichtbehoefte en de functie die een bepaalde lamp moet vervullen. Het plan biedt een gedetailleerd overzicht van welke soorten verlichting het beste passen bij elke ruimte in jouw woning. Met de informatie uit het verlichtingsplan kun je vervolgens gericht op zoek gaan naar de juiste lampen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en de gewenste uitstraling van jouw interieur. Dit bespaart je tijd en moeite bij het maken van de juiste keuzes en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de verlichting in jouw woning.

5. Interieurontwerp op maat: Heb je een specifieke wens die niet wordt genoemd bij de bovenstaande opties? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een email om jouw persoonlijke interieurwensen te bespreken. We stellen graag een interieurontwerp op maat voor je samen.

1. Interieurontwerp 2D: Dit pakket omvat een 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, een moodboard en een kleuren- en materialenplan. De prijs voor dit pakket varieert van 750,- tot 1500,- euro, inclusief btw. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes dat je wilt laten ontwerpen en jouw specifieke wensen.

2. Interieurontwerp 3D: Met dit pakket krijg je een totaal interieurontwerp dat is uitgewerkt in 3D aanzichten en visualisaties. Daarnaast ontvang je ook een 2D plattegrond met bijbehorende maatvoeringen, een moodboard en een kleuren- en materialenplan. De prijs voor dit pakket varieert van 1500,- tot 4500,- euro, inclusief btw. Ook hier geldt dat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van het aantal ruimtes en jouw specifieke wensen.

3. Kleur- en interieuradvies aan huis: Onze prijzen beginnen vanaf 90,- euro per uur, inclusief btw. Houd er rekening mee dat de totaalprijs afhankelijk is van het aantal ruimtes dat je wilt laten adviseren en jouw specifieke wensen. Daarnaast worden er reiskosten in rekening gebracht.

4. Lichtconcept op maat: Alle ontwerp- en adviespakketten zijn optioneel aan te vullen met een lichtconcept op maat. De prijs is afhankelijk van het aantal ruimtes en wensen.

Interieurontwerp 2D/3D

Bij Studio Weij beginnen we elk ontwerptraject met een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, dat plaatsvindt bij jou thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek krijgen we de kans om elkaar te leren kennen en om jouw ideeën en wensen met betrekking tot het interieur van jouw woning te bespreken. Samen bepalen we welke vervolgstappen mogelijk zijn en hoe Studio Weij daarin een rol kan spelen. Het kennismakingsgesprek is altijd bedoeld om vrijblijvend van gedachten te wisselen en om de wensen af te stemmen op het budget.

Na het gesprek zullen wij een kort verslag opstellen waarin wij de besproken punten samenvatten. Daarnaast zullen wij een vrijblijvend offertevoorstel opstellen, dat wij aan jou zullen voorleggen. Op deze manier krijgen je een duidelijk beeld van wat Studio Weij voor jou kan betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur ons een email. We kijken er naar uit om een passende datum met je af te stemmen en samen te bespreken hoe we jouw interieurwensen kunnen realiseren.

Kleur- en interieuradvies aan huis

Tijdens het kleur- en interieuradvies aan huis nemen we ruimschoots de gelegenheid om jouw ruimtes grondig te analyseren en te begrijpen welke sfeer en stijl je wilt creëren. We luisteren naar jouw ideeën en voorkeuren, en combineren dit met onze expertise om een advies op maat te bieden. We helpen je bij het kiezen van de perfecte kleuren die harmoniëren met de rest van je interieur en zorgen voor een samenhangende uitstraling.

Daarnaast geven we je interieuradvies om je te helpen bij het kiezen van meubels, accessoires en andere elementen die jouw woning compleet maken. We kijken naar de functionaliteit, esthetiek en jouw persoonlijke smaak, zodat het interieur perfect bij jou past.

Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken voor een Kleur- en interieuradvies aan huis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur ons een email. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

P

Bekijk onze projecten

Sta je open voor een gedurfd ontwerp of maak je liever een vertrouwde keuze? De keuze is aan jou.