interieurontwerp

ONTWERP | ADVIES | STYLING

Ben je op zoek naar een totaalconcept voor je woning? Een fijn en praktisch huis waar iedere bewoner zich thuisvoelt? Een huis dat aansluit bij je persoonlijke wensen en ideeën? Interieurontwerp, -styling en -advies is voor iedereen persoonlijk en ik help je daar graag bij. Ben je benieuwd wat het beste bij je past, bekijk dan hieronder de diverse opties.

interieuradvies

ONTWERPMOGELIJKHEDEN

1. Interieur advies aan huis

Een advies aan huis met een totale tijdsduur van 2 uur. We behandelen de onderwerpen waar je behoefte aan hebt en je krijgt direct praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

2. Totaal interieur ontwerp

Elk interieur ontwerp starten we met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij u thuis of op locatie. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen zullen worden.

Een totaal interieur ontwerp van een of meerdere ruimtes is de oplossing om een fijn en praktisch huis te creëren waarin iedere bewoner zich thuis voelt. Persoonlijkheid, gezinssamenstelling, sfeer, indeling, functionaliteit, lichtinval, kleur- & materiaalgebruik, etc. zijn enkele elementen die de basis vormen voor een totaal interieur ontwerp.

3. Totaal interieur ontwerp+

Totaal interieur ontwerp inclusief 3D uitwerkingen, offertes voor vloeren, wanden, raamdecoratie, verlichting, etc. en bouwbegeleiding tijdens de realisatie. Kortom alles wat je nodig hebt om een nieuw interieur te realiseren zonder dat je er zelf veel werk voor hoeft te doen.

Interieur is gevoel

Een interieur is persoonlijk, de plek waar u zicht helemaal thuis moet kunnen voelen. De plek waar u het liefste bent, en wat u een gevoel van rust en warmte geeft. De inrichting en sfeer van een ruimte spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij het inrichten van een woning of werkruimte komt veel kijken en u moet veel beslissen voordat het daadwerkelijke inrichten kan beginnen. Welke functies wilt u aan de ruimte geven? Welke sfeer wilt u creëren? Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe deelt u de ruimte praktisch in? Welke rol speelt de indeling van uw woning? Moet u verbouwen om uw wensen te kunnen realiseren? Een interieurontwerp speelt in op deze vragen.

Als u van te voren een helder plan heeft voorkomt dit miskopen en maakt u het zichzelf een stuk gemakkelijker bij het aanschaffen van een nieuwe inrichting. U weet exact waar u naar op zoek bent en welke sfeer, kleur, materiaal en meubilair combinaties de inrichting de gewenste sfeer geven.

U hoeft bijna nooit alle meubels te vervangen om het gewenste resultaat te bereiken. Bestaande meubels met een emotionele waarde kunnen een interieur alleen maar mooier maken en geven een interieur een ziel. Net zoals de bewoners die erin wonen, groeit een interieur, veranderd het in de loop van tijd.

Gezien de vele mogelijkheden adviseer ik u graag bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van uw wensen.

Margriet van der Weij-Dijkstra

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

projecten interieur ontwerp advies

Recente projecten

Menu