Z

Onze visie op zakelijke interieurs

Wil je plezier beleven aan je werk? Heb je er al eens over nagedacht wat je nodig hebt om prettig te kunnen werken? En waar voel jij je het meest op je gemak?

De meeste mensen zijn het gelukkigste en het productiefst tijdens hun werk als ze zich ergens prettig en op hun gemak voelen. Dat ze de ruimte krijgen om ergens helemaal in op te kunnen gaan en het gevoel hebben dat ze er goed in zijn. Een prettige werkomgeving kan een grote rol spelen in hoe iemand zicht voelt.

Je kunt ervoor kiezen om de werkplek en werkomgeving zo in te richten zodat jij en je medewerkers zich er prettig voelen en plezier beleven. Misschien kies je er wel voor om het typische kantoor gevoel te laten varen, want dit versterkt de boodschap alleen maar dat werk een verplichting is. Creëer een werkruimte waar jij en je medewerkers zich goed voelen, een prettige en levendige werkplek met huiselijkheid en warmte.

Inlevingsvermogen

Wie ben je? Waar hou je van? Wat beweegt je? Wat maakt je aan het lachen? Om je van goed advies te kunnen voorzien moeten wij eerst weten wie je bent, wat voor soort bedrijf en medewerkers je hebt en welke manier van werken bij het bedrijf past. Pas daarna kunnen wij jouw wensen en ideeën vertalen naar creatieve interieur oplossingen welke aansluiten bij jou, je bedrijf en je medewerkers.

Bij het inrichten van een kantoor of bedrijfsruimte komt veel kijken en je moet veel beslissen voordat het daadwerkelijke inrichten kan beginnen. Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe deel je de ruimte praktisch in? Welke rol speelt de indeling van je ruimte? Moet je verbouwen om alle wensen te kunnen realiseren? Een interieurontwerp speelt in op deze vragen. Gezien de vele mogelijkheden adviseren wij je graag bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van de ideale werkomgeving.

Werkwijze

Als zakelijke klant is het interieur ontwerp altijd een kwestie van maatwerk. Zakelijk, een totaalontwerp waarin we de bedrijfsstijl vertalen naar een visueel interieur concept. Een bedrijf waarin jijzelf, de medewerkers en klanten zich thuis voelen en welke optimaal aansluit bij het bedrijf.

Hieronder een mogelijke werkwijze om een interieur concept en interieurplan te ontwerpen en te realiseren.

Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en behoeftes en welke aanpak hier het beste bij past. We bespreken de mogelijkheden van inrichting, bouwen en eventueel verbouwen om zo het bedrijfsgebouw optimaal in te kunnen richten. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op waarin budget ook een onderdeel is.

Zodra dit plan akkoord is bevonden gaan wij voor je aan de slag met het interieur concept en het ontwerp. Dit volledige plan presenteren we aan je. Wij maken deze plannen visueel tastbaar door deze uit te werken in een sfeer collage, een 3D ontwerp, een kleur & materiaal voorstel en een suggestie voor meubilair & accessoires. Mochten er na deze presentatie aanpassingen nodig zijn dan zullen wij deze uiteraard in het ontwerp verwerken.

Hiervoor bieden wij diverse opties aan. Als klant bepaal je zelf of Studio Weij het gehele interieur ontwerp inclusief de offertes, voorbereidingen en uitvoering van het interieurontwerp op zich moet nemen. Of dat je zelf de realisatie van een gedeelte of het volledige ontwerp voor je rekening neemt. Vooraf bespreken wij jouw wensen en de diverse mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering.

Nadat alle meubels geplaatst zijn en de oplevering van het interieur gereed is, bieden wij de mogelijkheid aan om het ontwerp tot in de puntjes af te maken door middel van styling met interieur accessoires. De styling zullen wij van tevoren inzichtelijk maken door een styling plan te presenteren.

P

Bekijk onze projecten

Sta je open voor een gedurfd ontwerp of maak je liever een vertrouwde keuze? De keuze is aan jou.