Ontdek de grenzeloze mogelijkheden voor de interieurindeling van jouw rijtjeshuis of tussenwoning.

Woon jij in een standaard tussenwoning of rijtjeshuis en heb je het gevoel dat je deze door de beperkte ruimte niet leuk in kunt richten?

Je bent niet de enige. Wij begrijpen dat dat je van jouw huis een plek wilt maken waar je je echt thuis voelt. Dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Hoe fijn zou het zijn om de standaard plattegrond van jouw woning om te toveren tot een ruimte die perfect past bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een woonkamer met gezellige haard, een thuiswerkplek of een luxe keuken waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Wij hebben verschillende oplossingen en ideeën voor jou om jouw tussenwoning of rijtjeshuis op een verrassende manier in te richten.

Ben je op zoek naar de ideale indeling voor jouw rijtjeshuis of tussenwoning? Maar zit jouw indeling er na het lezen van dit artikel “nog” nog niet bij en wil je graag meer inspiratie en tips? Bestel dan het digitale handboek Tussenwoning inrichten. Laat ons je inspireren met een dit handboek, waarin we zes concrete indelingsplannen voor een rijtjeshuis of tussenwoning tot leven brengen. Ervaar zelf de diverse indelingsmogelijkheden voor jouw woonkamer. Elk ontwerp is tot in de kleinste details uitgewerkt in 3D, zodat je het gevoel hebt er echt doorheen te lopen.

Stap binnen in deze ruime woonkamer met open keuken en (elektrische) haard.

Om het vloeroppervlakte van deze woning optimaal te benutten is in dit indeel idee een grote eettafel met eetbank langs de lange wand geplaatst. Het is een tafel van een groot formaat, maar doordat de tafel gecombineerd is met een wandbank neemt hij weinig ruimte in beslag. Ideaal als je houd van gezelligheid met veel familie en vrienden.

Naast de eettafel  is een elektrische haard geplaatst, dit zorgt voor extra sfeer en een beetje warmte in huis. Een elektrische haard met verwarming is ideaal als bijverwarming. De warmteafgifte is niet zoveel als bij een houtkachel of gashaard. Het maximale vermogen van een elektrische haard met verwarmingsfunctie is 2000 Watt (2kW). Daarom is een elektrische haard niet als hoofdverwarming bedoeld.

Met kookeiland en gezellige eethoek.

Droom je van een kookeiland met eetbar en een gezellige eethoek om met vrienden lang aan te tafelen? Dan biedt deze indeling uitkomst. De keuken is verplaatst naar het midden van de kamer. De trapkast heeft plaats gemaakt voor een apparatuurwand met koelkast en oven. Aan de voorzijde van de woning is er daardoor ruimte ontstaan om een grote eethoek toe te voegen met wandbanken. Zo creëer je een bistro gevoel bij jou thuis.

De eethoek en zithoek is in deze indeling van elkaar gescheiden. Zo kun je ongestoord aan tafel zitten om de krant te lezen en kunnen andere bewoners televisiekijken.

Digitaal handboek tussenwoning inrichten

Ben je op zoek naar de ideale indeling voor jouw rijtjeshuis of tussenwoning? Maar zit jouw indeling er na het lezen van dit artikel “nog” nog niet bij? Laat ons je begeleiden met ons digitale handboek Tussenwoning inrichten, waarin we zes concrete indelingsplannen tot leven brengen. Elk ontwerp is tot in de kleinste details uitgewerkt in 3D, zodat je het gevoel hebt er echt doorheen te lopen.

Voor dit digitale handboek betaal je € 37,95 en krijg je:

  • 6 unieke indelingen. Ontdek verschillende mogelijkheden om jouw rijtjeshuis of tussenwoning optimaal te benutten.
  • 3D-animatie. Stap in onze virtuele wereld! Bekijk elk ontwerp in een levendige animatie en ervaar de indeling alsof je er zelf in staat.
  • Per indelingsplan een volledig uitgewerkte keukenindeling. Elk plan bevat een gedetailleerde keukenindeling, zodat koken en socializen naadloos samengaan.
  • Per indelingsplan een uitgewerkt lichtplan. Ervaar de juiste sfeer met onze volledig uitgewerkte lichtplannen. Ontdek waar elke lamp het beste tot zijn recht komt.
  • Praktische Tips en Ideeën. Profiteer van de jarenlange ervaring van Studio Weij. Ontvang praktische tips en creatieve ideeën om jouw woonkamer naar een hoger niveau te tillen.

Digitaal  handboek kopen?
Bestel het handboek (37,95 euro incl. btw) door een email* te sturen naar info@studioweij.nl
*Wij reageren binnen 1 werkdag (m.u.v. vakanties) en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Na betaling ontvang je het digitale handboek binnen 1 werkdag in de mailbox.

Twijfel je?
Twijfel je of deze indelingen van de woonkamer en keuken passen in jouw woning? Meet hem na a.d.h.v. de basisplattegrond(en) met maatvoering. Plattegrond 1 is de basisplattegrond waarbij de woning aan de achterzijde voorzien is van een raampartij met enkele tuindeur. Plattegrond 2 is dezelfde plattegrond maar dan met trapkast, uitbouw aan de achterzijde van 120 cm en de achtergevel is voorzien van een schuifpui. Voor beide plattegronden heeft Studio Weij verrassende indelingen ontworpen welke opgenomen zijn in het handboek. Ideeën zijn vaak ook uitwisselbaar voor beide plattegronden.

Voor wie is dit handboek?

  • Woningbezitters: Of je nu net verhuisd bent of al jaren in je rijtjeshuis woont, dit handboek biedt frisse inzichten.
  • Interieurliefhebbers: Ben je dol op interieurdesign? Dan is dit jouw kans om te experimenteren met nieuwe lay-outs.
  • Creatieve Geesten: Voor iedereen die zijn huis wil transformeren tot een persoonlijke oase.

Ik wil graag een handboek kopen, hoe doe ik dat?

Je kunt eenvoudig een handboek kopen door een email te sturen aan info@studioweij.nl waarbij je aangeeft welk handboek je wilt kopen. Wij helpen je dan verder met de vervolgstappen.

Kan ik ook een afspraak maken voor persoonlijk advies?

Natuurlijk! We helpen je graag verder. Je kunt een afspraak maken voor persoonlijk advies door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. Wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het realiseren van jouw ideeën voor je doorzonwoning.

Wat zijn de voordelen van een 3D- interieurontwerp en animaties?

3D-interieurontwerp en animaties bieden jou de mogelijkheid om een realistisch beeld te krijgen van hoe je ruimte eruit zal zien voordat je daadwerkelijk wijzigingen aanbrengt. Met 3D-visualisaties kun je verschillende ontwerpen en indelingen verkennen en krijg een duidelijk beeld van hoe jouw woonkamer eruit zal zien voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit stelt je in staat om een beter begrip te krijgen van hoe alles samenkomt en helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen over je interieur.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stel je vraag aan ons door een email te sturen aan info@studioweij.nl en dan zullen wij je helpen.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
De zithoek indelen, hoe doe je dat?
Volgend bericht
Unieke ideeën om jouw doorzonwoning te transformeren!

Bekijk ook