ontwerp multifunctioneel gebouw
W

Een warm welkom

Een multifunctioneel gebouw waar alle gebruikers volop van genieten.
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij

Beoogde sfeer:

Een warme en comfortabele sfeer. Een moment van voorbereiding op wat komen gaat of juist ontspanning van wat al geweest is.

Open of gesloten?

Een keuken voor iedereen. Van alle gemakken voorzien en praktisch in gebruik. Een uitgifte luik ideaal voor koffie & thee serveren bij grote groepen. Barkrukken voor een moment van rust tussen de werkzaamheden door. Een keukentrolley voor het uitserveren in alle overige ruimtes en gemak bij het opruimen.

Interieurwensen opdrachtgever:

Een aantrekkelijk gebouw met een zo functioneel mogelijke inrichting voor gebruikers van alle leeftijden.

Kleur:

Kleur is sfeerbepalend, kleur geeft een gevoel. Saffraan, mosterd, goud, zonnebloem, kanarie. De gekozen kleur mosterdgeel heeft alle positieve kenmerken van geel in zich, maar is subtiel van aard en geeft een warme en comfortabele indruk. Een kleur die prachtig combineert met hout.
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij

Een multifunctionele ruimte inrichten.

Deze praktische tip helpt je op weg:
Kies voor flexibel meubilair wat aan ieders wensen voldoet. Selecteer de juiste stoelen: stapelbaar, koppelbaar, licht van gewicht, met of zonder armleuning. Combineer deze met tafels van een middelgroot formaat. Elke gebruiker kan de tafels in een vorm of opstelling naar eigen wens plaatsen in de ruimte.
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
ontwerp multifunctioneel gebouw studio weij
Dit ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met: J.O.N.G architecten en Schilders mous & verbeek

Deel dit project

Volgend project
Een moment van ontspanning
Menu