ontwerp woonkamer & keuken
V

Verbinding tussen voor én achter

Wat het opdelen van een benedenverdieping al niet kan doen. In deze woning zorgt het voor knusheid met een groots effect.

Woonsmaak bewoners:

Hij houdt van een moderne basis met lichte kleuren en houtsoorten. Van haar mag het wel wat stoerder en met kleur.

Wensen:

Verbinding creëren tussen de verschillende elementen van u vormige benedenverdieping met behoud van de bestaande keuken.

Een slechte akoestiek oplossen?

Deze praktische tip helpt je op weg:
Veel woningen zijn tegenwoordig strak en modern gebouwd en afgewerkt. We houden van strakke gietvloeren, glad gestucte muren, transparante raambekleding en rust en ruimte, of lees ‘leegte’. Al deze onderdelen hebben gezamenlijk wel één groot nadeel: galm, oftewel er ontstaat een probleem met de akoestiek. In deze woning hebben we de oplossing van dit probleem opgenomen in de basis van het interieurontwerp. Geluiddempende wandpanelen zijn toegepast op zowel wanden als het plafond. Wil je zelf ook aan de slag met het verbeteren van de akoestiek in jouw woning met deze wandpanelen? Op https://woodupp.nl vind je jouw favoriete kleur en bestel je gemakkelijk een proefstaal.
interieurontwerp verbouw woning

Onze opdrachtgever:

We waren zelf al langere tijd bezig om onze benedenverdieping, die bestond uit drie losse ruimtes, zodanig te veranderen dat het één geheel werd. We kwamen zelf niet tot een mooie en goede oplossing waarna we besloten een interieurontwerper hiervoor in te schakelen.

Out of the box

Onze ervaring met Margriet is dat ze heel toegankelijk is. Ze spreekt Fries wat we dan ook wel weer heel fijn vinden, voelt “eigen”. Stelt veel vragen om een goed beeld te krijgen van wensen, voorwaarden etc. Houdt rekening met wensen, maar is zo vrij om ook met suggesties out-of-the-box te komen. Ze komt niet alleen met een heel mooi ontwerp, maar denkt ook aan praktische oplossingen. Het ontwerp moet niet alleen een mooi plaatje zijn, maar je moet ook in dat plaatje kunnen ‘leven’.

Toegevoegde waarde

We zouden haar zeker aanraden! De toegevoegde waarde is enorm omdat we nu echt een prachtig plan hebben liggen, waar we zelf alweer verder op door gegaan zijn (met wederom begeleiding van Studio Weij tijdens de voorbereiding en uitvoeringsfase).

Fam. Althuis-Tolsma, Heerenveen

Deel dit project

Vorig project
In ere hersteld