Tussenwoning of rijtjeshuis inrichten, tips & plattegronden

Woon jij in een standaard tussenwoning of rijtjeshuis en heb je het gevoel dat je deze door de beperkte ruimte niet leuk in kunt richten?

Je bent niet de enige, maar na het lezen van dit artikel denk je daar vast heel anders over. Zelfs een kookeiland kan een goed idee zijn! Kijk mee en laat je inspireren door verschillende ideeën en plattegronden om jouw tussenwoning of rijtjeshuis op een verrassende manier in te delen en leuk in te richten.

Zit jouw ideale indeling er na het lezen van dit artikel ”nog” niet bij maar wil je graag meer inspiratie en tips? Koop dan het digitale handboek een tussenwoning inrichten. Laat je in dit digitale handboek inspireren door maar liefst 6 verschillende indelingsplannen. Volledig in 3d uitgewerkt: inclusief keukenontwerp en 3d animaties. Zo kun je gelijk aan de slag. Super handig toch?

Stap binnen in deze ruime woonkamer met open keuken en (elektrische) haard.

Om het vloeroppervlakte van deze woning optimaal te benutten is in dit indeel idee een grote eettafel met eetbank langs de lange wand geplaatst. Het is een tafel van een groot formaat, maar doordat de tafel gecombineerd is met een wandbank neemt hij weinig ruimte in beslag. Ideaal als je houd van gezelligheid met veel familie en vrienden.

Naast de eettafel  is een elektrische haard geplaatst, dit zorgt voor extra sfeer en een beetje warmte in huis. Een elektrische haard met verwarming is ideaal als bijverwarming. De warmteafgifte is niet zoveel als bij een houtkachel of gashaard. Het maximale vermogen van een elektrische haard met verwarmingsfunctie is 2000 Watt (2kW). Daarom is een elektrische haard niet als hoofdverwarming bedoeld.

Met kookeiland en gezellige eethoek.

Droom je van een kookeiland met eetbar en een gezellige eethoek om met vrienden lang aan te tafelen? Dan biedt deze indeling uitkomst. De keuken is verplaatst naar het midden van de kamer. De trapkast heeft plaats gemaakt voor een apparatuurwand met koelkast en oven. Aan de voorzijde van de woning is er daardoor ruimte ontstaan om een grote eethoek toe te voegen met wandbanken. Zo creëer je een bistro gevoel bij jou thuis.

De eethoek en zithoek is in deze indeling van elkaar gescheiden. Zo kun je ongestoord aan tafel zitten om de krant te lezen en kunnen andere bewoners televisiekijken.

Digitaal handboek tussenwoning inrichten

Zit jouw ideale indeling er na het lezen van dit artikel ”nog” niet bij maar wil je graag meer inspiratie en tips? Koop dan het digitale handboek tussenwoning inrichten. Laat je in dit digitale handboek inspireren door maar liefst 6 verschillende indelingsplannen. Volledig in 3d uitgewerkt: inclusief keukenontwerp en 3d animaties. Zo kun je gelijk aan de slag. Super handig toch?

Wat krijg je?

Voor dit digitale handboek betaal je € 27,95 en krijg je:

  • 6 concrete indelingsplannen voor een interieur van een tussenwoning inclusief woonkamer en keuken in 3D uitgewerkt.
  • Filmpjes waarin je door elk ontwerp in een animatie heen kunt lopen, zo ervaar je de indeling in het echt.
  • Per indelingsplan een volledig uitgewerkte keukenindeling.
  • Praktische tips en aanvullende ideeën van Studio Weij.

Digitaal  handboek kopen?
Bestel het handboek (27,95 euro incl. btw) door een email* te sturen naar info@studioweij.nl
*Wij reageren binnen 1 werkdag (m.u.v. vakanties) en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Na betaling ontvang je het digitale handboek binnen 1 werkdag in de mailbox.

Twijfel je?
Twijfel je of deze indelingen van de woonkamer en keuken passen in jouw woning? Meet hem na a.d.h.v. de basisplattegrond(en) met maatvoering. Plattegrond 1 is de basisplattegrond waarbij de woning aan de achterzijde voorzien is van een raampartij met enkele tuindeur. Plattegrond 2 is dezelfde plattegrond maar dan met trapkast, uitbouw aan de achterzijde van 120 cm en de achtergevel is voorzien van een schuifpui. Voor beide plattegronden heeft Studio Weij verrassende indelingen ontworpen welke opgenomen zijn in het handboek. Ideeën zijn vaak ook uitwisselbaar voor beide plattegronden.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
De zithoek indelen, hoe doe je dat?

Bekijk ook