Unieke ideeën om jouw doorzonwoning te transformeren!

Welkom in de wereld van mogelijkheden!

Tussen 1965 en 1985 werden talloze doorzonwoningen ook wel rijtjeshuizen genoemd gebouwd, en vandaag de dag maken ze nog steeds een aanzienlijk deel uit van de Nederlandse woningvoorraad. Maar wat als wij je vertellen dat jouw huis niet zomaar een rijtjeshuis is? Het is een canvas waarop we samen jouw droomhuis kunnen schilderen.

Jouw rijtjeshuis heeft ongetwijfeld veel potentie. Je hebt grootse dromen voor dit huis, maar waar begin je? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te verrassen met creatieve ideeën die je zelf misschien nog niet had bedacht.

Laten we beginnen met de indeling. Misschien kun je die saaie tussenmuur doorbreken en een open woonruimte creëren? Denk aan een lichte, luchtige woonkamer waar je vrienden en familie kunt ontvangen. En die keuken? Die kan worden omgetoverd tot een uitnodigende plek waar je met plezier kunt koken. En dan zijn er nog de details. Heb je ooit gedacht aan een groen dak met zonnepanelen? Of een gezellige zitplek aan de keukentafel waar je kunt genieten van de ochtendzon? En laten we vooral niet vergeten hoe je met slimme opbergruimte elke vierkante meter optimaal benut.

Kortom, jouw rijtjeshuis is een blanco canvas vol mogelijkheden. In dit artikel laten we je graag een van de ideeën zien voor de inrichting van jouw doorzonwoning.

Entertainment dubbelop

Een combinatie van comfort, functionaliteit en entertainment. Dit ontwerp heeft twee televisies, een gezellige werkplek, een ruime eettafel met zithoek en een uitnodigende keuken allemaal samengebracht in een harmonieuze leefruimte. Welkom in het huis waar al je wensen werkelijkheid worden.

 • Twee Televisies: Nooit meer ruzie over de afstandsbediening!
 • Gezellige Werkplek: Productiviteit en comfort gaan hand in hand. Creëer een inspirerende werkplek in je eigen huis.
 • Ruime Eettafel met Zithoek: Perfect voor gezellige diners en borrels.
 • Uitnodigende Keuken: Kook met plezier in deze moderne keuken.

In deze indeling is de oorspronkelijke deur naar de keuken vervallen, waardoor er meer ruimte is ontstaan in de gang. Deze extra ruimte is benut voor een gangkast, die veel opbergruimte biedt. De ruimte in de gangkast kan gebruikt worden als technische ruimte voor bijvoorbeeld een warmtepomp, of gewoon als extra opbergruimte.

Verbondenheid met buiten

Een grote schuifpui aan de kant van de tuin zorgt in dit ontwerp voor veel lichtinval, gevoel van ruimtelijkheid, en een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimtes.

 • Grote Schuifpui: Laat het licht binnenstromen! De schuifpui aan de tuinzijde verbindt binnen en buiten naadloos.
 • Royale Zithoek: Ontspan in stijl met voldoende ruimte voor het hele gezin.
 • Extra Fauteuil: Een plek om te lezen, te mijmeren, of gewoon te genieten van het uitzicht.
 • Ruime Keuken: Kook met plezier in deze lichte en luchtige keuken.
 • Werkplek: Combineer werk en ontspanning in één ruimte.

Digitaal handboek doorzonwoning inrichten

Ben je op zoek naar de ideale indeling voor jouw doorzonwoning of rijtjeshuis? Maar zit jouw indeling er na het lezen van dit artikel “nog” nog niet bij? Laat ons je begeleiden met ons digitale handboek Doorzonwoning inrichten, waarin we zes concrete indelingsplannen tot leven brengen. Elk ontwerp is tot in details uitgewerkt in 3D, zodat je het gevoel hebt er echt doorheen te lopen.

Nieuw!

Voor dit handboek met 6 unieke indelingsplannen hebben we één moodboard als uitgangspunt samengesteld. Maar door dit moodboard steeds om een andere manier toe te passen door kleuren en materialen te mixen, krijgt elk plan een eigen karakter. En het feit dat je nu in het echt alle verschillen kunt zien, maakt het nog praktischer. Zo kun je precies bepalen welke kleur keuken, vloer en bank het beste bij jouw smaak passen. Succes met het kiezen van je favoriet!

Voor dit digitale handboek betaal je € 49,95 en krijg je:

 • 6 unieke indelingen. Ontdek verschillende mogelijkheden om jouw doorzonwoning of rijtjeshuis optimaal te benutten.
 • Elk plan heeft zijn eigen karakter met één moodboard als uitgangspunt, ontdek de verschillen.
 • 3D-animatie. Stap in onze virtuele wereld! Bekijk elk ontwerp in een levendige animatie en ervaar de indeling alsof je er zelf in staat.
 • Per indelingsplan een uitgewerkt lichtplan. Ervaar de juiste sfeer met onze volledig uitgewerkte lichtplannen. Ontdek waar elke lamp het beste tot zijn recht komt.
 • Praktische Tips en Ideeën. Profiteer van de jarenlange ervaring van Studio Weij. Ontvang praktische tips en creatieve ideeën om jouw woonkamer naar een hoger niveau te tillen.

Digitaal handboek kopen?
Bestel het handboek (49,95 euro incl. btw) door een email* te sturen naar info@studioweij.nl
*Wij reageren binnen 1 werkdag (m.u.v. vakanties) en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Na betaling ontvang je het digitale handboek binnen 1 werkdag in de mailbox.

Twijfel je?
Twijfel je of deze indelingen van de woonkamer en keuken passen in jouw woning? Meet hem na a.d.h.v. de basisplattegrond  met maatvoering. Dit is de plattegrond zoals de woning origineel is gebouwd. De 6 unieke indelingsplannen kunnen uitgevoerd worden in deze basisplattegrond.

Voor wie is dit handboek?

 • Woningbezitters: Of je nu net verhuisd bent of al jaren in je rijtjeshuis woont, dit handboek biedt frisse inzichten.
 • Interieurliefhebbers: Ben je dol op interieurdesign? Dan is dit jouw kans om te experimenteren met nieuwe lay-outs.
 • Creatieve Geesten: Voor iedereen die zijn huis wil transformeren tot een persoonlijke oase.

Welke indelingsplannen kan ik verwachten in het handboek?

 1. Comfort & Entertainment: Ervaar het gemak van twee televisies, een gezellige werkplek, een ruime eettafel en een uitnodigende keuken, allemaal samengebracht in een harmonieuze leefruimte.
 2. Roomdivider met Stijl: Scheid de voor- en achterkamer met een elegante roomdivider. Behoud privacy, creëer opbergruimte en voeg een vleugje esthetiek toe.
 3. Gezinsvriendelijke Ruimtes: Speciale zones voor gezinnen met kinderen, inclusief een geïntegreerde kinderspeelplek. Flexibel en meegroeiend met jouw gezin.
 4. Slimme Opbergruimte: Optimaliseer elke hoek met slimme opbergmogelijkheden. Van dichte kasten tot een zitplek aan de keukentafel.
 5. Verbondenheid met Buiten: Grote schuifpui aan de tuinzijde voor veel lichtinval en een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimtes. Vergroot de leefruimte door de woonruimte te openen naar de tuin.
 6. Maar Liefst Twee Banken: Voor degenen die dromen van een grote zithoek, een compacte woning met twee banken voor een grote zithoek.

Ik wil graag een handboek kopen, hoe doe ik dat?

Je kunt eenvoudig een handboek kopen door een email te sturen aan info@studioweij.nl waarbij je aangeeft welk handboek je wilt kopen. Wij helpen je dan verder met de vervolgstappen.

Kan ik ook een afspraak maken voor persoonlijk advies?

Natuurlijk! We helpen je graag verder. Je kunt een afspraak maken voor persoonlijk advies door contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch. Wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het realiseren van jouw ideeën voor je doorzonwoning.

Wat zijn de voordelen van een 3D- interieurontwerp en animaties?

3D-interieurontwerp en animaties bieden jou de mogelijkheid om een realistisch beeld te krijgen van hoe je ruimte eruit zal zien voordat je daadwerkelijk wijzigingen aanbrengt. Met 3D-visualisaties kun je verschillende ontwerpen en indelingen verkennen en krijg een duidelijk beeld van hoe jouw woonkamer eruit zal zien voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit stelt je in staat om een beter begrip te krijgen van hoe alles samenkomt en helpt je om weloverwogen beslissingen te nemen over je interieur.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stel je vraag aan ons door een email te sturen aan info@studioweij.nl en dan zullen wij je helpen.

Deel dit bericht:

Vorig bericht
Ontdek de grenzeloze mogelijkheden voor de interieurindeling van jouw rijtjeshuis of tussenwoning.
Volgend bericht
Ontdek waarom het maken van een lichtplan een slimme zet is voor je interieur.

Bekijk ook